3D Виртуални очила SHINECON арт. #2040.7


RRP19,00 лв
промоционална цена7,60 лв
 (0 отзиви)

VR Shinecon New 3.0 – Virtual Reality 3D Glasses VR Box

for 4.7 to 6 Inch Smart Phones (Android/iOS/Windows) – Pink

РАЗПРОДАЖБА -60% !!!Аудио марка: VR SHINECON
SKU:
SHINECON арт. #2040.7

Характеристики:

  • Универсална съвместимост с всички модели телефони. Просто слагате телефона в приставката ( подходяща е за телефони с екрани от 3,5 до 6 инча), слагате го на главата си и вече сте там - нова реалност, която ви потапя в един по-интересен, интензивен, интерактивен и различен виртуален свят! Гледайте любимите 3D клипове и филми, бъдете в центъра на играта, разходете се из улиците на кой да е град и карайте колата на мечтите Ви! Безкрайни възмоности, без ограничения във виртуалната реалност, в която ще се пранесете с тези уникални VR очила.
  • Очилата за виртулна реалност SHINECON са устройство от 43 части, което използва екрана на смартфона Ви. на самият смартфона се инсталират приложения за 3D VR, които разделят екрана на телефона на две. Съществуват различни 3D VR приложения - някои от тях са игри, други симулират преживявания: например скок с бънджи, пребиваване в рая или ада, тест драй на скъп автомобил. Приложенията се свалят от Google Play през смартфона и в търсачката напишете VR.
  • Очилата за виртулна реалност SHINECON създават вашия личен кино салон. Можете да изпитате страхотно удоволствие, гледайки 3D филми с вашите VR очила. Ползвайки приложението на вашия телефон, можете да гладате филми на 360 градуса, и въртейки главата, ще виждате всичко около вас. Ще бъдете в самия филм!
  • С очилата за виртулна реалност SHINECON можете да играете 3D игри. Използвайки движенията на главата си, можете да се прицелвате, разглеждате или активирате елементи от играта, което ще ви накара да се почувствате като част, от случващото се във виртуалния свят.
  • Бъдете пътещественик с вашите VR очила SHINECON. Постете Париж или Кайро, вижте египетските пирамиди, летете със самолет или делтапланер, скочете от висока скала, направо дълбокото море или тъмна пещера. Изтеглете желания VR experience от Google Apps, инсталирайте го на телефона си, сложете го във VR очилата и се пренасяте в свят на прилкючения.
  • Очилата за виртулна реалност SHINECON са изработени от олекотена ABS пластмаса, супер ергономичен дизайн, а вътрешната част на панела е омекотена с леко, дунапреново покритие. VR очилата са снабдени с еластични каишки, които стабилно ги придържат към главата и могат да бъдат регулирани, за да паснат на главата на дете ли възрастен. Има приставки на очилата, които чрез завъртане ще фокусират лещите и разстоянието до очите, до позицията, която ви индивидуално нужна.

Прекрасен подарък за всякакви празници и поводи!