Стъклен протектор за Samsung Grand 2 арт. # 3002


RRP10,00 лв
промоционална цена1,00 лв
 (0 отзиви)

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Grand 2 / G7106

РАЗПРОДАЖБА -90% !!!Аудио марка: Samsung
SKU:
Samsung Grand 2 арт. # 3002

Ненадраскваемо право ултра тънко удароустойчиво закалено стъкло!

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Grand 2, Samsung Galaxy Grand 2/ G7106

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Grand 2, Samsung Galaxy Grand 2/ G7106 от закалено стъкло - (tempered glass). Създаден по изцяло нова технология от закалено стъкло, което се създава чрез контролирани термични или химични обработки, за да се увеличи неговата якост в сравнение с нормалното стъкло. Когато закаленото стъклото е подложено на натиск или удар и се чупи на малки гранулирани парчета (раздробява се) като поема силата на удара, вместо да се разцепени в назъбени парчета като обикновеното стъкло. В резултат на своята безопасност и здравина, закаленото стъкло се използва в различни взискателни приложения, включително прозорци за пътнически автомобили , душ кабини, архитектурни стъклени врати, както и в компонент за бронирано стъкло.

Темпериран удароустойчив стъклен протектор за Samsung Galaxy Grand, Grand 2.
За разлика от обикновените фолио протектори, това е закалено стъкло с подсилена структура. Протекторът е с голяма твърдост (9H), устойчив на външни въздействия. Тънките размери дават достатъчна защита, без да се променя сензитивността на екрана и цветопредаването му.
Закаленият стъклен протектор за Самсунг Галакси Гранд, Гранд 2 има слой, позволяващ лесното му чистене само с кърпа, без използване на допълнителни средсва.
Важно да се спомене е, че притежава многослойна структура, запазваща протектора цял при евентуален силен удар и няма да има разпръснати парчета, а екрана ще остане непокътнат. При нужда протекторът се сваля лесно, без следи.
Можете да ползвате протектора с всеки калъф за Samsung Galaxy Grand, Grand 2.

В комплекта:
– стъклен протектор
– влажна и суха почистващи кърпички
– залепващи ленти за почистване
– оригинална опаковка

Стъкленият протектор е напълно прозрачен и прилепва по равната част на екрана.

ЗАЩО ДА КУПИМ СТЪКЛЕН ПРОТЕКТОР ЗА Samsung Galaxy Grand 2, Samsung Galaxy Grand 2/ G7106 ?

По-голямата част от телефоните в днешно време имат Gorilla Glass стъкло. То е достатъчно здраво да устоява на надрасквания и счупване, без съмнение. Въпреки това, когато има силен удар на екрана, Gorilla Glass ще се чупи. Ако имате допълнителен слой на екрана си (протектор от закалено стъкло), този слой ще абсорбира целия удар. Дори и този удар да доведе до счупване на протектора, той ще предотврати директния сблъсък с екрана и по този начин ще го защити от счупване.