Стъклен протектор за Samsung Core Prime арт. # 3000


RRP10,00 лв
промоционална цена1,00 лв
 (0 отзиви)

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Core Prime / G 3608

РАЗПРОДАЖБА -90% !!!Аудио марка: Samsung
SKU:
Samsung Core Prime арт. # 3000

Ненадраскваемо право ултра тънко удароустойчиво закалено стъкло!

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Core Prime, Samsung Galaxy Core Prime VE g361, G360

Стъклен протектор за Samsung Galaxy Core Prime, Samsung Galaxy Core Prime VE g361, G360 от закалено стъкло - (tempered glass). Създаден по изцяло нова технология от закалено стъкло, което се създава чрез контролирани термични или химични обработки, за да се увеличи неговата якост в сравнение с нормалното стъкло. Когато закаленото стъклото е подложено на натиск или удар и се чупи на малки гранулирани парчета (раздробява се) като поема силата на удара, вместо да се разцепени в назъбени парчета като обикновеното стъкло. В резултат на своята безопасност и здравина, закаленото стъкло се използва в различни взискателни приложения, включително прозорци за пътнически автомобили , душ кабини, архитектурни стъклени врати, както и в компонент за бронирано стъкло.

Закален удароустойчив стъклен протектор за Samsung Galaxy Core Prime.
Протекторът е с голяма твърдост (9H), осигуряваща защита от удари, надраскване и други. Тънките размери дават достатъчна защита, без да се влияе по някакъв начин на чувствителността на екрана.
Закаленият стъклен протектор за Самсунг Галакси Кор Приме има допълнително специално покритие, позволяващо лесно почистване, без нужда от третиране с почистващи препарати.
Друга важна характеристика е многослойната структура, запазваща протектора цял при евентуален силен удар, без разделяне на части и нараняване на дисплея. Лесно сваляне при нужда, без да оставя следи.
Можете да ползвате стъклото с всеки калъф за Samsung Galaxy Core Prime.

Комплектът включва:
– протектор от закалено стъкло
– влажна и суха почистващи кърпички
– лепенки за почистване
– оригинална опаковка

Протекторът е от плоско закалено стъкло, изцяло прозрачен и прилепва по равната част на дисплея.

ЗАЩО ДА КУПИМ СТЪКЛЕН ПРОТЕКТОР ЗА Samsung Galaxy Core Prime, Samsung Galaxy Core Prime VE g361, G360 ?

По-голямата част от телефоните в днешно време имат Gorilla Glass стъкло. То е достатъчно здраво да устоява на надрасквания и счупване, без съмнение. Въпреки това, когато има силен удар на екрана, Gorilla Glass ще се чупи. Ако имате допълнителен слой на екрана си (протектор от закалено стъкло), този слой ще абсорбира целия удар. Дори и този удар да доведе до счупване на протектора, той ще предотврати директния сблъсък с екрана и по този начин ще го защити от счупване.