Часовникът!
Уред, създаден да показва времето! Времето, което отминава и създава спомените ни и времето, което ни предстои, за да се изпълнят мечтите ни! Може би, това е била идеята на създателите на часовници, но сега...!
Сега часовникът е повече бижу, отколкото механизъм, с горепосочените функции. Сега часовникът показва не времето на собственика си, а неговата класа и обществено положение. Сега часовникът "говори" със същия стил, както скъпата кола, елегантния костюм, поразителния парфюм или снимката на корица, на известен таблоид!
Преди три години, решихме да се включим в този вълнуващ и неизчерпаем откъм идеи и дизайн бизнес, но с малко по-различна идея. Започнахме да търсим реплики на известните марки. Преценихме, че не са много хората, които биха си позволили да купят оригинал за 5000, 10000, 20000 или 100000$. Както и не всеки, който може да си купи оригинал, може да вложи всичките си пари, за да си купува всяко от новите бижута, които всяка година излизат на пазара. А те наистина са страхотни!
За това, ние се хвърлихме в морето от реплики (ментета) за да намерим най-високото качество, най-близката до оригинала изработка и да дадем възможност на всеки човек да се почувства специален. А не искахме да се занимаваме с продукция, която се купува на килограм. Преценихме, че хората заслужават да получат най-доброто, пък било то и дубликат.
Второто много важно за нас е искренността и честността към клиента. Нагледахме се случай, в които недобросъвестни търговци си играят с доверието на клиента, като го манипулират, заблуждават го или откровенно го лъжат! Ние се стараем, винаги да се отзоваваме, когато възникне проблем с накой часовник. Липсата на писмена гаранция не лишава никого задължението ни да помагаме винаги, когато можем.
В новия сайт сме отдлили място за форум, за да може всеки от вас да сподели мисли и идеи, както поздравления и оплаквания. Няма по-голяма гаранция от мнението на клиентите.
И като край на представянето ни, пожелавам на всички да изживеете годините си по-възможно най-добрия начин, а ние с удоволствие ще ви предоставим машини за да измерите това!
Поздрави и до тик-так!
Николасс